Pris

Det koster 9200 kr. for en plads i Louises private pasningsordning, Himmelblå. Heraf dækker kommunen 75 % af de dokumenterede udgifter. Dog maksimalt 5896 kr. I vil derfor hver måned modtage et skattefrit tilskud på 5896 kr, der vil blive sat ind på jeres konto.

Dette svarer til en egenbetaling på 3304 kr.

Prisændring i år 2022. Pladsen koster 9800 kr og tilskudet er på 6423 kr. Egenbetaling i år 2022 3377kr.  

Praktisk ang. betaling:

I skal indbetale det fulde beløb på 9200 kr. på min konto, således at beløbet er til min rådighed senest den 1. i måneden. Hvis d 1. er i en weekend, skal betalingen falde den sidste hverdag i måneden. 

Tilskuddet fra kommunen betales forud til jer og i skal også betale forud for pladsen hos mig.

For en plads i den private pasningsningsordning betales der for alle 12 måneder. Dette gælder også ved ferie og fridage. Der ydes ligeledes kommunalt tilskud for alle 12 måneder.

Pris og tilskud tilpasses hvert år pr. 1. Januar, dette varsles i december.

Prisen dækker fuld kost, bleer, vådservietter, håndsprit og indgang til forskellige aktiviteter. Af forskellige aftiviteter vi har haft årskort til, er Randers Regnskov, Hermans Hule og børne bondegården.

Der er et reservationsgebyr på 1500 kr, som vil blive fratrukket 1. måneds betaling. Reservationsgebyr tilbagebetales ikke, hvis pladsen ikke længere ønskes.  

Der er 2 mdr opsigelse i den private pasningsordning. Der kan siges op fra d 1. i måneden.

Spørgsmål vedr. økonomi kan rettes til Tine Rohde fra Aarhus kommune på tlf. 89402222.

Der er tilsyn fra Aarhus kommune ved pædagogisk konsulent, Ann Arndt.